FOTOEVENTS

Jeg leger med fotografi i nye sammenhænge. Jeg prøver at udforske mediet og se, hvad der sker. At opleve hvordan I som medmennesker reagerer, når I udfordres ved at stille op i uvante situationer.

Et par eksempler er:

Ingen ved endnu, hvad jeg sammen med arrangørerne finder på ved næste event.

.

UDSMYKNING

Jeg har udført udsmykningsopgaver på hoteller og restauranter, hvor beslutningstagerne har valgt mine fotografier til at give en særlig stemning i rummene.

.

PORTRÆTFOTO

Fotografering i personlig stil. Gerne i jeres egne omgivelser eller på en location, som I vælger. Det kan være inde eller ude. Afhængig af hvilket set up vi vælger, har jeg nødendigt lys og udstyr til rådighed.

.

KONCERTER

Brenderup Højskoles Musikforening har omkring 10 koncerter hvert år med både dygtige lokale musikere og med store landskendte navne. Jeg er fast fotograf ved koncerterne og udfordres af de specielle betingelser, der er for fotografering: timing, tilgængelighed og lysforhold.
Du kan se en mængde af mine billeder på musikforeningens hjemmeside.

.

PÅ SCENEN

MEDEALAND
af Sara Stridsberg

Elevforestillingen på Den Danske Scenekunstskole i foråret 2021kunne ikke vises offentligt pga corona-restriktioner.
Jeg fik til opgave at dokumentere forestillingen. 
.
JOURNALISTIK

Mange års arbejde inden for kommunikation har givet viden om en række brancher – specielt inden for landbrug, entreprenørarbejde, byggeri og andre teknisk betonede emner. Det benytter importører og fagblade sig af til på freelance-basis at få lavet interviews, fotos og historier til tidsskrifter og kundemagasiner. Jeg har erfaring med at arbejde som fagblads-journalist i hele Skandinavien. Jeg kan lide at lytte og finde de gode historier.

Kontakt mig, hvis du har brug for fortællinger og billeder fra den virkelige verden.