UNDER RAVNETRÆET I KLINTESKOVEN

Syv kunstnere i samarbejde om en kunstoplevelse under Ravnetræet i Klinteskoven på Helnæs. Det skete lørdag den 9. oktober 2021som en del af kunst- og kulturugen ”Helnæs på Kryds og Tværs”.

STEDSANS – at sanse et sted

Vi kunstnerne mødtes under Ravnetræet i skoven, sansede stedet og lod os inspirere til at udtrykke oplevelsen gennem vores kunst – maleri, musik, lyrik, akvarel, kropsligt udtryk, skulptur og fotografi.

Vi frembragte hver et værk, som vi efter en uge udstillede for publikum, og vi opførte en performance i skoven. Det skete lige på stedet, hvor inspirationen var hentet. Projektet var åbent for alle kunstneriske indfald, og på forhånd var der ingen der vidste, hvad der ville ske.

De syv kunstnere er:

Tove Ketil Lenger – Akvarelmaler
Charlotte Foss – Krop og Bevægelses-kunstner
Eva Rowley – Maler
Lone Gjessing – Skulptør
Morten Winther – Musiker
Ib Ivar Dahl – Forfatter
Peder Fredskild – Fotograf

Ophængning af mine fem fotografier under Ravnetræet.

Klinteskovens mystik

Mit tema blev at trænge ned i stedets mystik og hemmeligheder. Det kom der disse fem iscenesatte fotografier ud af, som alle er optaget lige på stedet og i øvrigt ikke manipuleret.

© Peder Fredskild 2021

Performance

Glimt fra vores udstilling/optræden i Klinteskoven.

DIGT-inspireret FOTO

Deltagerne valgte et digt. Lod sig inspirere. Og lod sig fotografere.

Her er nogle af resultaterne.

© Peder Fredskild 2017

PERSONLIGE FØDDER

Deltagerne smed sko og strømper, og visualiserede den øjeblikkelige stemning og sindstilstand med fødderne. Det fotograferede jeg, og her er nogle få af billederne.

© Peder Fredskild 2015