Der findes altid en historie

Åh nej!
Sådan tænker jeg nogen gange, når jeg har fået et job om at lave en case-story på en tilsyneladende helt almindeligt virksomhed, hvor man har anskaffet tilsyneladende helt almindelige hjælpemidler. Skal jeg nu bare gå ud og holde båndoptageren frem, og høre på skamros og bragesnak?

Alligevel bliver jeg fanget af begejstring, når jeg sætter mig ved køkkenbordet. Får kaffen i koppen. Spørger neutralt til bedriften, til fortiden, til fremtiden. Om hvad der har betydning – og pludselig kommer der en overrasende historie.
En historie, jeg slet ikke var forberedt på. En historie, der også er interessant for andre. En historie, der slet ikke handler om det udstyr, jeg er bestilt til at få rosende omtale af. Og et eller andet sted er der alligevel en forbindelse.

De job er sjove. De er givende. I hvert fald for mig selv. Hvis de bliver læst – også for dig og andre.

Her er nogle eksempler på, hvad der kommer ud af at sidde ved køkkenbordet – lytte og spørge…

MaskinBladet: Fagbladsartikler og fotos om kvægavl, svineproduktion, mekanisering og jordforbedring i landbruget. Se mere her.

MASKINteknik: Fagbladsartikler og fotos om entreprenørarbejde, miljøforhold, nedbrydning, råstofindvinding og teknik i byggebranchen. Se mere her.

GRØNteknik: Fagbladsartikler og fotos om mekanisering, anlægsarbejde og materialer i den grønne sektor. Se mere her. (Skriv i søgefeltet: peder fredskild )